Visithofors logotyp, till startsidan
Visithofors logotyp, till startsidan

Bo

Lugnet i en stuga nära naturen eller ett centralt hotells bekvämlighet

Vill du njuta av lugnet i en stuga nära naturen eller gillar du hotellets bekvämlighet och brukets charm. Här har vi samlat boende på ett och samma ställe oavsett om du söker hotell, vandrarhem, stuga, camping eller spännande besöksmål så hittar du det här.

Hotell eller B&B

Vare sig du vill ha hotellets bekvämligheter eller bo på ett charmigt Bed & Breakfast så hittar du det hos oss.

Hotell Bergsmannenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Hotell | Bergsmannen erbjuder bekvämt hotellboende mitt i centrala Hofors, nära till butiker, utflyktsmål, golfbana och skönt friluftsliv. Rummen har wifi, kabel-tv och egen dusch och wc. Frukostbuffén är populär, liksom restaurangens klassiska á la carte-rätter och asiatiska matlagningskonst.

Råbacka Pensionatlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Råbacka är ett mysigt familjedrivet Bed & Breakfast, byggt i funkisstil. Från frukostbordet har du sjöutsikt. Solnedgången njuter du av från balkongen med Rymningsberget och Söderåsen som skogsklädda siluetter. Från pensionatet har du nära till bad, golf och den magiskt vackra Stollgången.

Bergs Bed & Breakfastlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
På Bergs Bed and Breakfast bor du idylliskt i en gammal bergsmansgård. Intill porlar Hoån och från fönstren breder de vidsträckta fälten ut sig. Frukosten njuter du ute i trädgården, vid bryggan eller i den rustika inomhusmiljön. En perfekt startpunkt för utforskande av den anrika Torsåkersbygden.

JS Sport- och turistboendelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Här finns det ett bra och billigt boende för idrottare och gästarbetare med närhet till natur, idrottshall och promenadavstånd till centrum. Det finns rum i varierande storlek med totalt 50 bäddar, duschar, toaletter, kök och matsal samt allrum.

Golfvillan Bed & Breakfastlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Granne med Hofors GK och naturen hittar du Golfvillan Bed & Breakfast. Belägen alldeles intill Hofors Golfklubb med utsikt över sjön Storgösken. Golfvillan erbjuder 8 dubbelrum med hög standard och eget helkaklat badrum. Ytterligare ett rum finns med 3 sovplatser i våningssäng. Extra sängar finns vid behov. Golfvillan har stora sällskapsrum såsom allrum, konferensrum och fullt utrustat kök. Boende på Golfvillan har rabatt på greenfee och tillgång till bastutunna vid sjön

Mårtens i Hästbolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
På gården Mårtens i Hästbo utanför Torsåker bor du i vackra gamla bagarstugan från 1800-talets början. Stugan har fem rum och åtta bäddar. Med vedspis i köket, en rymlig matsal och en härlig kakelugn i umgängesrummet är det här ett riktigt genuint Bed & Breakfast. Mårtens ligger naturskönt på en kulle nära den fågelrika Bysjön med sitt vackra promenadstråk.

Hitta fler hotell och B&Blänk till annan webbplats

Stugor och privat boende

Visthuset i Långnäs eller sommarboende i Gammelstilla.

Visthuset vid Långnäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Vid Långnäs Herrgård nära till skog, sjö och bad, och endast 200 meter från första tee vid Hofors Golfklubb bor du mysigt i det moderniserade visthuset med wifi, tv-hörna, dusch och vedkamin. Stugan är fullt utrustad för självhushåll för 4 personer. Koppla av på altanen med utemöbler, parasoll och grill - och njut av utsikten. Eller ta ett dopp på badplatsen intill, med både brygga och långgrund strand.

Fjällstuganlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Med sina 16 bäddar är Fjällstugan väl lämpad för träningsläger då det i kommunen finns simhall, idrottshall, ishall, fotbollsplaner, golfbana och slalombacke. Stugan passar även för bröllop, födelsedagar.

Hitta fler stugorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Camping och ställplatser

Edskens campinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Edsken är en trestjärnig camping med cirka femtio platser. Det är en lugn oas för barnfamiljen med längsträckta gräsmattor och sandstrand. Vill du uppleva Järnriket är Edsken Camping en bra utgångspunkt.

Gammelstillalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Vid Gammelstilla hittar du ställplatser med el, toaletter och tillgång till färskvatten under sommartid. Här bor du alldeles nära det lilla whiskydestilleriet, Gammelstilla café och mitt i en genuin bruksmiljö.

Mer boende

Vi tipsar även att du kan hitta boende i vårt område på Airbnblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dela innehållet:

Dela på facebook Dela på twitter